Otålig liten buse!



Jag har haft för mycket att göra den senaste veckan, därav så dålig uppdatering. Lovar att bättra mig... lite iaf ;) Kameran verkar ha gått sönder så jag bjuder på lite gamla bilder ist. Denna bildserie var ifrån när jag senast passade Stewie. Många har kommenterat att de är imponerade av att vi (Daniel) lyckades få till en bild på när båda posar (länk) så fint. Jag tänkte, hur svårt kan det vara? Sitt, lite godis och klick. Yeah right. Det är inte så lätt när man har en liten rackare som är otålig. Boris sitter så fint och väntar... värre med den lille :P

Hundmassage


Jag har läst på hur man ska massera sin hund. En sak är säker och det är att Boris älskar det, speciellt över ryggpartiet. Han kan ligga stil i timmar om jag bara orkat hålla på så länge. Bilden ovan är ett par veckor, kanske månader gammal där boris fick pälsvård och massage i 40 minuter och han rörde sig inte ur fläcken. Hade inte jag heller gjort :)

Videobloggar

Lägger upp en lite video på hundarna när de leker. Precis innan jag skulle börja filma så sprang de upp och ner från soffan, jagade varandra och var rent av vilda! Men när matte Carina tar fram kameran då gör de inget roligt. Men ni får nöja er med denna. Kan ju tillägga att dom normalt inte får leka i soffan, men efter man sagt till dem två miljoner gånger så tröttnar man till sist ;)


Sötnosen

Här är Boris verkligen söt. Han ser nästan ut som en valp igen. Är så glad för denna lille busen att jag knappt kan sluta pussa på honom :)

Bushundarna



Hundarna är nästan lika stora nu. Bredden skiljer dem åt, och personligheten förstås. Boris tar gärna för sig och visar vägen medans Stewie kollar vad jag gör hela tiden och vågar inte riktigt bestämma. Boris går med näsan i marken nästan hela tiden för att lukta på alla dofter medas Stewie inte har kommit till det stadiet än utan är mest nyfiken på allt som sker runt om kring, helst vad matte gör. Stewie har en bra början till en bra kontakt med sin förare. Det är jättebra! Med Boris är det lite sämre, har man en godis i handen så går det... bland ;)

Hundvakt!

Idag är jag hundvakt igen. Stewie och Boris har verkligen roligt tillsammans. Men de ska så klart alltid bråka om antingen ett ben (som normalt ingen av dem tuggar på när de är ensamma) eller när de är hemma hos mig så är det korgfåtöljen som är tronen. Helst ska de ligga där ensamma med benet och verkligen visa den andre att den vann. Dom är härliga att titta på :)


Nyklippt voffsing!


Nu var det dags för en klippning igen, så han slipper det värsta under vintern. Visst blev han söt! =)

Ute i skogen


Boris blir galen när vi går i skogen, verkligen jätteglad. Så glad att han inte ens ville ha köttbullar som belöning när han var duktig :P


Min lille lortgris

Boris är verkligen för roligt. Var ute och gick en promenad och kom till en backa med en cykelväg intill. Vi släppte honom och har for iväg. Han sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka. Slutade aldrig, helst skulle han glida lite i leran. Han hade verkligen roligt, tror nästan han tyckte det var värt att få ett bad efteråt. Ska nog släppa honom där fler gånger. :)




Tv-tittande


 

RSS 2.0