Boris posar


Ibland undrar jag om Boris förstår att han ska posa när jag drar fram kameran. Ibland är han jätteduktig och sitter still medans han ibland vägrar att visa sig framför kameran. Oftast går det bra, men nu för tiden blinkar han alltid när vi tar kort. Det är lite tråkigt... och utan blixt är svårt att ta eftersom ljuset inte alltid är rätt. =/

Boris har badat

Vi badade Boris i fredags. Han tycker inte om det så därför försöker vi inte göra det så ofta. Fast denna gången gick det ganska bra. Inte så mkt gnäll från hans sida och han surade inte efter badet heller. Kanske beror på all godis han fick.. men ändå :) Imorgon väntar en promenad i skogen, får hoppas vädret blir lika fint som idag. Håll tummen.


Pinsamt

Idag har Boris varit hos min vän Linda hela dagen. När jag hämtade upp honom så frågade jag om han sovit ngt. Hon svarade nej och berättade att de varit ute mycket och gått. Herregud tänkte jag, då kommer jag få bära hem honom. Ibland lägger han ju sig platt på marken och vägrar att gå. Men han var duktig nästan hela vägen, la sig bara en gång. När vi gick genom stan ville Boris lukta på allt och jag tyckte det var ganska trevligt att fönstershoppa. Vi kom till en blomsteraffär och jag började spana på deras fina uppsättningar av buketter. Boris luktar lite och jag drömmer mig bort lite... sen drar jag blicken ner mot Boris och får se att han kissar över alla blommor som butiken ställt utanför till försäljning. Pinsamt! Jag drar genast Boris i kopplet och går med raska steg därifrån. Tittar mig omkring med det är endast en man som ser det.. phu.  


Boris

Har ni fest eller?


Vaknade igårmorse av att Boris busade runder i vardagsrummet. Väckte sambon och frågade om Boris hade fest där ute. Mycket riktigt, det hade han!

Glöm inte :)

Ni glömmer väl inte lägga till Boris på bloggkoll. Han kommer bli glad och jag lovar att göra fler inlägg ;)

bloggkoll

Stackars Boris

Stackars Boris. Imorse innan jobb var det dags för långpromenaden. Det småregna lite men orkade inte ta med ngt paraply för det. Tänkte inte så mkt på Boris eftersom har inte brytt sig den senaste tiden om han blir blöt om tassarna eller inte. (När han var liten vägrade han gå ut om det regnade) Gick en normalrunda ist bara, tog ca 50 minuter men så fort jag närmade mig hemmet så började Boris dra väldigt i kopplet. Tillsist ville han springa. Jag försökte hänga med så gott jag kunde. När han kom till porten så ville han verkligen in. Detta är första gången någonsin Boris velat gå hem självmant.

Vill hunden hellre vara inne än ute, då har man nog gjort honom riktigt trött... eller så var han lite frusen. Dock blev han väldigt busig så fort jag ville torka honom. Gick inte så bra med andra ord :)


Kopierade bara inlägget som jag skrivit på min egen blogg.

Nyfiken


Mitt under en promenad i skogen träffade vi på kor och får. Gissa vem som inte kunde slita sig från de konstiga djuren ;)

Dåligt samvete

Åh, idag har jag haft dåligt samvete. Jag har tvingast lämna Boris hela förmiddagen (dock hos hundvakt) och sen har jag haft miljontals ärenden så jag har fått rusa ut och in hela tiden. Och jag vet att varje gång jag lämnar Boris så blir han ledsen och piper efter mig. =/

Därför blev det en långpromenad med flexikopplet och godis. Flexikopplet är en bonus, jag hoppas han förstår det. Gillar inte att använda det egentligen eftersom man förlorar kontakten med hunden. Nu ligger han här bakom mig och sover. Han väntar väl på att jag ska gå och lägga mig så vi kan dela sängen. Sambon är iväg på middag och fest så sängen är vååår, bara våår!

Boris surar

Boris är en undebar liten krabat. Just nu ligger han i soffan och surar. Han vägrar titta på mig. Detta är pga att han inte fick mina ägg till frukost. Stackars liten.. det är inte lätt. Ska nog ge honom en dentastix så glömmer han bort äggen på ett nafs. :)


Videoblogg m. Boris

´

Det är bra att våra kunder glömmer leksaker på jobb. Har vid flera tillfällen tagit hem och tvättat nallarna och get till boris. Han har ju en tendens att ta sönder alla leksaker ganska fort så detta fungerar perfekt. Dessutom är det barnleksaker... håller betydligt bättre ;)

RSS 2.0