Boris - Världens sötaste


Visst är han bara för söt? =)

Pinsamt

Boris är ju inte pinsam! Inte alls! Hade precis varit ute på en timmes promenad och dörrklockan plingar. Jag öppnar dörren och där står Birgitta, vår granne och hundvakt. "hej hej, de har visning på andra våningen, ska ni inte kolla? En trea med ballkong". Boris smiter så klart ut eftersom han hör röster och in i visningslägenheten där dörren står öppen och det finns fullt med folk. Inte nog med att springer runt som en dåre och inte låter sig fångas. Han är dessutom jätteskitig från promenaden och hoppar upp i sängen där deras fina vita överkast ligger. Jösses. Tillsist får jag tag i honom och ursäktar oss och förklarar att vi bor på första våningen och hunden rymde. De skrattar såklart men jag känner lite panik över det extremt välstädade hemmet och Boris skitiga tassar...

Värst av allt är väl att detta inte är första gången, Boris har rymt in till grannen på 3:de våningen och grannen mitt emot. Gömt sig under sonens säng. Då bad jag till Gud att Boris inte skulle hitta ngn skitiga kalsonger att springa runt med... Man slutar aldrig förvånas av vad vår lille hund kan göra..


Ja.. Såhär  kan det se ut när man lämnar två hundar ensamma i två timmar. Leksakerna ligger överallt och benen, som de annars inte vill ha bråkar de nu om. De har lekt så vilt att mattan och bordet flyttat sig rejällt och på något sätt har de kommit åt fjärrkontrollen och startat Tv:n. Pojkar!

Utmattad!

Direkt efter jobb hämtade jag Stewie så hundarna fick leka lite. De gillar verkligen varandra. Det såg man tydligt idag. Alltid kul när det funkar så bra! Efter vi lekt med boll i ca 30 min tog jag med dem hem till oss. Tänkte skicka ett sms till Daniel och säga att han inte behövde stressa hit. Hundarna mumsade på vars ett ben och lekte tyst. Vet hur jobbigt det är ibland att känna denna stress för att man inte vill att hunden ska vara ensam. Men innan jag ens hann börja skriva smset så började de leka och Stewie ska givetvis höras hela tiden. Grymt jobbigt ;) Så det blev inget sms. Daniel kom och hämtade Stewie och sen somnade jag och Boris i soffan i 4 timmar!! Aningen utmattade.

Stämning


Bild: Nisse

RSS 2.0