Videoblogg - lättroad



Tur att man har en lättroad hund. Han ville att jag skulle dra i tomten hela dagen igår men jag tröttnade och satte fast han i mitt skrivbordsben. Fungerade precis lika bra. =)

Piraten - Yaaar...

image85

Boris - Badankan

image84
Boris fick sig ett lite dopp i söndags. Vi vågade inte släppa i honom helt, vattnet var kallt och Boris verkar paddla alldeles för sakta. Bakbenen rörde han inte överhuvudtaget, men han lär sig nog när det väl gäller.

Muffinstjuven

image82

"Korva-tjuven"

Vi har fått oss en liten tjuv. Han börjar bli duktig på att smyga fram och sno godsaker. Igår lyckades han hitta en korv och tidigare i veckan var det en muffins. Han är verkligen inte så oskyldig som man kan tro.

image81

Stor och Liten

Idag har Boris och Ceasar fått leka av sig. Det är kul att se hur en  stor hund och en liten kan leka så bra tillsammans. Nästa söndag är det Kalas då båda fyller år, det ryktas om en hundtårta :)


image79

Sköna Helsingborg

image78
Boris njuter av utsikten över Helsingborg.

Boris bland blommor

image77
Boris, maj-08.

Frigolittjuven

image76
Vi har haft frigolit över hela golvet, har nämligen packat upp ett bord idag. Boris visste om att han inte fick röra det men så fort man vänder ryggen till så stoppar han in en bit snabbt i munnen och låtsas som ingenting. Sen när han tror att vi inte sett smyger han iväg. Denna gång var jag tvungen att fotografera honom, han avslöjar sig ganska ofta :) 

Redan fästingdags.

Idag plockade vi Boris första fästing, någonsin. Det gick bra, han var duktig. Vädret verkar inte bli bättre så det är på med tjocka kläder och ut på ängen för träning av kommandon. Han ska minsann få jobba ordentligt idag. Får se om jag släpar med mig kameran.

RSS 2.0