Han är pigg och glad

Boris var jättepigg igår, busade runder när vi skulle sova. I normala fall brukar han fatta vinken och gå och lägga sig när vi gör det. Igår var det annat, det började med att den sista kissepausen blev enbart bus. Han fick gå utan koppel och låtsades att inte lyssna. När jag gick fram till honom tog han sats för att springa förbi mig och runt mig och allt han kunde hitta på. När det var läggdags hoppade han upp i sängen med sin groda och busade. Vilken energi han hade, skönt att se att han mår bra, trots omständigheterna.

Boris på sjukhuset

Vår hundvakt Rebecca upptäckte igår att Boris kissade blod. Vi avaktade för att se om det blev värre eller bättre. Boris mådde hur bra som helst, inga tecken alls på att skulle må dåligt. Men imorse när vi gick upp ringde vi djursjukhuset. De rådde oss att komma in för en undersökning på akuttid. De hade inga andra tider. De gjorde en journal och efter ett tag kommer en person ut som ber oss att fylla en skål med urin. Inte det lättaste på en liten hund som bara kissar lite åt gången och som helt plötsigt ska störas av en jätteskål. Kan meddela att det gick inte alls bra. Istället fick vi lägga Boris på sidan så fick de föra in en slang i urinröret på honom och ta urin på det viset. Urinet var väldigt mörkt och såg inte alls bra ut. Vetrinären sa till sin kollega: "Jaha, oj, nej.. men detta ser ju inte alls bra, inte alls". Hon trodde inte heller att det skulle vara så smutsigt med tanke på vilken pigg och glad hund vi hade framför oss.

Nu skickas proverna till labbet och de skulle ringa när de fick några svar. Så länge läget inte blev värre så skulle vi avakta.

Boris



Boris the bear



Inte utan min kudde


Boris gillar verkligen att sova högt med huvudet. Ligger han inte under min datastol med huvudet på benen så brukar han dra ner våra soffkuddar och lägga sig på dem. Bilden är precis tagen och Boris verkar verkligen jättetrött. Tyvärr är jag sugen på en långpromenad så jag ska försöka väcka honom lite sådär.. diskret :)

Lek och träning


Släppte hundarna i skogen igår. Blev mycket spring och bus. Försökte oss på lite träning men Stewies mattes godis verkade godare. Så underbart att se Boris passa så bra med många hundar. Förutom Stewie kom det två hundar till som lekte. Stewie är lite för liten för tuffa lekar men Boris höll igång heeeela tiden. Så roligt.

RSS 2.0