Utmanad

Oj. Jag har ju helt glömt bort att Boris blivit utmanad. Vi har fått en utmaning från Betril och hans matte och givetvis måste vi anta utmaningen, även om det blir lite försenat :)

Den går ut på att berätta 7 sanningar om sig själv

Boris
1. Boris gillar att åka bil.
2. Boris gillar att smygjucka på en stor kudde som han fick som säng för ca ett år sedan. Han använder den enbart till det. Dock har han nästan slutat helt med det.
3. Ägg är hans favorit på morgonen. Blir som galen varje gång matte kokar ägg.
4. Boris är besatt i andra djur, speciellt kaniner. Ser eller luktar han en så blir han galen och kan inte koncentrera sig på något annat. Matte får släpa bort honom.
5. När Boris inte mår så bra så har han ett favoritställe att kräka på... DEN NYA MATTAN! Inte alls uppskattat av matte och husse.
6. Boris är mästare på att tugga sönder sina leksaker. Rekordet: En halv dag sen fanns luddet över hela rummet och armen var borta.
7. Boris säger själv till på morgonen när han är kissig. Det gör han genom att pipa lite och sitta nere vid sängkanten och vänta på respons. Är han inte kissig hoppar han helt enkelt upp i sängen och slickar oss i ansiktet/armar tills vi inte står ut.

Boris har så mycket personlighet, jag hade kunnat skriva 100 punkter utan problem. Jag har aldrig stött på ngn hund som är som honom.

Kommentarer
Postat av: Linda och Bertil

Roligt att läsa!

Galenpanna som äter ägg!



Ha en skön vecka!

2008-11-17 @ 20:05:02
URL: http://bertilblogg.blogspot.com/
Postat av: Neina

Vilken liten söting du har! :D

2009-03-01 @ 12:31:26
URL: http://neina.blogg.se/
Postat av: Thess

Här hemma räcker inte en leksak mer än 1 timma hos ena hunden, som gärna snor leksaker från den andra för att ha sönder. ;)

2009-03-04 @ 10:13:31
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0